Team

minnaMinna Makkonen

Omistaja: Perustin ensimmäisen liikkeeni vuonna 1991 (Salon Friset) ja ajatuksena oli päästä tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolista, laadukasta kauneudenhoitoa päästä varpaisiin. Vuonna 1994 kiinnostuin hiustenpidennyksistä ja kun Great Lengths tuli vastaan niin halusin tuoda sen ehdottomasti myös Suomen markkinoille loistavan laadun, kestävyyden ja näyttävyyden vuoksi. Opetan pidennystekniikkaa kampaajille ympäri Suomea maahantuontiyritykseni MM Hairin puitteissa. Kesällä 2011 ostimme yhdessä Katjamariateamin Päivi Pellikan kanssa. Katjamariateam on jo vuosia ollut tunnettu laadukkasta työstä ja upeista kampauksista joten se sopi hyvin meidän molempien ajatus maailmaan ja ’konseptiimme’. Olen aikaisemmin osallistunut lukuisiin kilpailuihin SM ja MM tasoilla (leikkaukset, värjäykset, kampaukset ja meikit) Mielipuuhaani on suunnitella aina jotain uutta asiakkaalleni. Seuraan muutenkin koko kauneusalaa suurella mielenkiinnolla ja kouluttaudun uusiin juttuihin suurella innostuksella. Katjamariateamiin palveluvalikoimaan on tullut nyt myös kestopigmentoinnit sekä juonteiden ja huulien täytöt. Kestopigmentointeja olen tehnyt jo toistakymmentä vuotta ja täyttöjä n. 5 vuotta. Työskentelen Katjamariateam:issa keskimäärin yhden päivän viikossa.

paiviPäivi Pellikka

Omistaja: Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta, rempseä ja iloinen jo pienestä saakka, myös urheilu on kuulunut aina elämääni mm. kilpailumielessä.. Kampaaja-alasta minut sai kiinnostumaan jo opiskeluaikana, Kesälahdella kampaaja käynneilläni ihana ja aina iloinen kampaaja, ja tietysti nämä ihanat, lukuisat tuotteet alallamme. Eli ala vei minut mukanaan ja toi Helsinkiin, Salon Vuokko Mattilaan neljäksi vuodeksi. Yrittäjänä aloitin vuonna 1996 ja 2003 perustin oman liikkeen Kamppiin: Neo Hiushuoneen. Suurimpana mielessäni on tuoda suurella sydämellä ja ammattitaidolla asiakkaille aina paras mahdollinen lopputulos työtä tehdessä, ja kehittää myös uusia ideoita, joita tämä meidän alamme tarjoaa koko ajan. Ja tärkeänä pidänkin, että koulutettuamme itsemme, voimme viestittää ja tarjota suoraan asiakkaillemme tämä ’ihanuus’. 2011 minulle tuli huikea tilaisuus lähteä toiseksi omistajaksi Katjamariateam: iin Minna Makkosen kanssa. Katsoin saman tien tämän vievän taasen uusiin, jännittäviin haasteisiin.

kataKata

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 1986 eli kokemusta alalla on kertynyt hyvin! Nuorempana kilpailin kampaajana, mutta nyt perheellisenä teen osa-aikatyötä Katjamariateamissa. Omakseni tunnen parhaiten lyhyet leikkaukset, mutta kaikki alamme työt ovat lähellä sydäntäni. Tulen Espoosta ja harrastan ratsastusta, uimista ja lukemista.

 

CollageMaker_20170911_151144036

Susanna ”SUSU”

Olen valmistunut kosmetologiksi 1998 ja parturi-kampaajaksi 2000 (merkonomiksi 2013). Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä, geelilakkauksia, meikkejä. Kampaukset( erilaisiin juhliin esim. linnanjuhlat, vanhojenpäivätanssit) ovat intohimoni. Keksitään yhdessä jotain uutta ja piristävää. Tervetuloa hemmoteltavaksi=)

maijaMaija

Olen kiinnostunut hiuksista ja rakastan ihmisiä. Nautin asiakkaiden palvelemisesta ilolla ja ammattitaidolla sekä tietojen ja taitojeni kehittämistä koulutusten avulla. Olen positiivinen ja innostun, kun saan ideoida uutta ja erilaista. Vapaa-aikani vietän liikkuen ja luonnosta nauttien. Kotipaikkani on Etelä-Karjalassa ja muutin syksyllä 2011 Helsinkiin, asuttuani vuoden Australiassa. Kielitaitoa on siis karttunut ja englannin lisäksi osaan myös vähän venäjää. Ammattiin valmistuin vuonna 2007, suorittaen samalla ylioppilastutkinnon. Olen myös osallistunut alan värjäys- ja leikkaus-kokonaisuus -kilpailuihin saavuttaen hyviä tuloksia. Parhaita hetkiä työssäni ovat ne, kun huomaa sen innostuksen / onnen asiakkaan silmissä, upean lopputuloksen ja miellyttävän parturi-kampaamo kokemuksen myötä. Aikasi salongissa on ennen kaikkea rentouttava kokemus, sekä elämys.

riikkaRiikka

Olen vuonna 2007 unelma ammattiini valmistunut parturi-kampaaja. Työkokemusta olen kartuttanut Lappeenrannan lisäksi Australiassa, Jenkeissä ja viime vuodet olen viihtynyt loistavasti täällä Helsingissä. Työssäni tärkeänä pidän kouluttautumista joka pitää minut ajan hermoilla ja kiinni muodissa, näin ollen hiushaasteet ja uuden ideointi ei tuota ongelmaa! Ammattitaitoinen ja iloinen asiakaspalvelu ovat osa jokapäiväistä työpäivääni. Koulutukseeni kuuluu myös suuret suosikkini; meikkaukset, kampaukset sekä hiustenpidennykset. Vapaalla viihdyn ystävien seurassa, tykkään matkustella ja lenkki poluilla minut pitää westie-koirani

miaMia

Eläinlääkäriä ei minusta näköjään tullut, toinen vaihtoehto oli, että pääsen tekemään käsilläni jotain. Näin ”ajauduin” ammattikouluun ja valmistuin kampaajaksi -86. Edelleenkin tykkään myös piirtää, näperrellä ja askarrella vapaa-aikanakin. Ottaa valokuvia, ihailla tatuointeja, keräillä kauniita esineitä, katsella taidekirjoja ja lukea muutenkin. Ja jos mahdollisuus olisi, matkustelisin enemmän, ihmettelisin paikallisia kirkkoja, temppeleitä, moskeijoita. Taikka museoita, taidetta, tavaroita, yleensäkin vain hulinaa, värejä, muotoja, ihmisiä ja elämää. Kauneinta maailmassa on kuitenkin kolme lastani ja kaksi uskomattoman suloista lapsenlasta. Toivon, että voin tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisen kokemuksen. Hetken irti arjesta, ihanat ja toimivat hiukset, hemmottelua, hyvää oloa ja tietenkin tuotteet ja neuvot kotihoitoon. Tässä ammatissa on tärkeää kouluttautua, pysyä ajan hermoilla, seurata muotia ja tietää mistä puhutaan. Mutta aina on tärkeintä muistaa persoonallisuus, ja se että asiakas viihtyy hiuksissaan. Oli se sitten mainstreemiä, luonnollista tai shokeeraavaa! Vuosien varrella on liiketyön ohella tullut tehtyä erilaisia lehtijuttuja mm. muuttujia, henkilö- ja muotikuvauksia, sekä myös paljon hauskoja ja monipuolisia muoti-, messu- ja hiusnäytöksiä. Olen jokapäivä kiitollinen ihanista asiakkaistani, ilman heitä ei tästä työstä tulisi mitään. Ja vaikka minusta ei eläinlääkäriä tullutkaan, niin pääsin kuitenkin karvapäitä rapsuttelemaan.

katjamariateam